Inimioare din biscuiti

de Julie in Dulciuri, 4 Aug 2010 | 6270 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g biscuiti
  • 50 g alune
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri zahar farin
  • 50 g ciocolata cu lapte
  • 100 g unt
  • 50 ml lapte dulce
  • esenta de rom
  • un plic gelatina rosie pentru decor (Tort gelee- Dr.Oetker)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare din biscuiti:

Macinam biscuitii si alunele apoi le amestecam cu : cacao, unt, esenta si zahar farin. Daca biscuitii sunt mai dulci ,adaugam  zahar mai putin. Legam compozitia cu lapte si la sfarsit punem si ciocolata topita. Amestecam bine. Daca nu s-a legat cum trebuie , mai adaugam lapte. Trebuie sa iasa o pasta mai groasa.

Pentru a da forma de inimioara eu am folosit folia de la o cutie de bomboane milka inimioare .Puteti incerca sa dati si alte forme.

Deasupra inimioarelor am turnat  gelatina rosie, preparata conform instructiunilor de pe pachet.

Rapid, usor si de efect!  :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare din biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Julie 1

04.08.2010, 21:14

Mena,multumesc si eu!

Corinuta 1

05.08.2010, 00:13

super, am servit o inimiora, si-am plecat!5 furcu

Julie 1

05.08.2010, 11:34

Corina,sper ca ti-a placut inimioara!Multumesc de furcu!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă cu unt